Välj en sida

Botox

Botox

En behandling för dig i bland annat Kalmar & Karlshamn

Botox är ett muskelavslappnande medel och det är för dig som känner att du vill dölja eller minska eventuella rynkor. De ställen där botox är som mest effektivt är bland annat vid ”argrynkan” i pannan och kråksparkar som finns runt ögonen. Botox är helt enkelt ingenting vi injekterar i läpparna, utan det vi använder oss av då är fillers som du kan läsa mer om HÄR.

Studio 54 finns på Facebook och där kan ni se resultat på kunder som jag har behandlat. Ni kan även finna bilder på hur kliniken ser ut, samt ännu mer information om företaget. 

På BokaDirekt hittar ni en mer detaljerad lista på alla behandlingar som jag utför. Där finns det också priser på alla behandlingar och ni kan även boka en tid själva som passar er bäst. Eventuell avbokning ska ske minst 24 timmar innan utsatt tid. Du är välkommen att boka en tid om du befinner dig i bland annat Kalmar och Karlshamn.

Jag finns även på Instagram, och där, precis som på Facebook, kan ni se resultat av behandlingar och även få inspiration på vilken behandling just du vill ha.